Linda Bengtsson

Sjuk, sjuk och sjuk
Hela denna veckan har jag varit hemma med sjukt barn. Vår yngsta, lille Albin blev förkyld och åkte på falsk krupphosta nu igen. Det blev en tripp till akuten för att få både kortison och adrenalin och efter ett tag så släppte det och vi kunde pusta ut. Även om vi vet att falsk krupp inte är något farligt så är det ändå extremt obehagligt att se när ens lilla barn kippar efter luft på det sättet. Nej usch säger jag bara.
 
Han har alltså fått vara hemma hela veckan från förskolan med mig för att kurera sig ordentligt. Och jag har då inte gjort något annat än att ta hand om, hålla om och vaggat honom i famnen denna veckan. Jo, jag har nog sett 100 filmer på TV också.
Frost 80 gånger, Grinchen 10 gånger, Råttatouille 4 gånger och Pippi på Söderhavet 6 gånger...
Jag känner mig alldeles hjärntvättad.
 
Mina två töser (5 och 4 år gamla) har nu också blivit smittade +  jag själv så nu hostar vi alla ikapp både på dagarna och nätterna.
Men äh, vem behöver sömn egentligen? 
 
Jag hoppas på att få vara frisk och på benen igen till nästa vecka så att jag kan få målat lite mer och få komma ännu ett steg framåt med företaget! Med det sagt så tänker jag nu sätta mig på soffan med en stor kopp te och försöka få min man att titta på något annat än hockey ;)
 
TREVLIG LÖRDAG!